مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از سیم کارت توسط همسر

درود بر شما. خدا قوت.
بعد از 9 سال تحویل سیم کارت همراه اول به نام خودم به همسرم، مدتی هست که متوجه شدم ایشون از طریق تلگرام به من خیانت میکردند. اسم و شماره چند خانم موجود هست. سیم کارت رو چند ماه پیش سوزاندم و یک سیم کارت تحویل گرفتم از دفتر پیشخوان.
تلگرام رو که فعال کردم فقط چند خانم بلاک شده هستند و یک خانم که تماس ها و پیامهاشون پاک شده.
چطور میتونم بازیابی کنم اطلاعات پیام های تلگرام رو و علیه شوهرم که انکار می‌کنند بکار بگیرم؟ از چه طریقی باید اقدام کنم و چه کارهایی رو باید انجام بدم. ممنون میشم دقیق راهنمایی بفرمایید.
سپاسگزارم

پاسخ ها :

محمدمهدی رضیان

جناب آقای محمدمهدی رضیان :

بهتر است با وکیل دادگستری تلفنی مشورت نمایید