مشاوره حقوقی رایگان - ورود به عنف و تخریب و ضرب و جرح عمدی

باسلام .
احتراما اینجانب مدت 8 سال است که همسرم از مادرش مراقبت میکند و مدت 3سال است که مراقبت و پرستاری از مادرش را شبانه روزی انجام میدهد طوری که بنده مجبور شدم منزل خود را به خانه مادر همسرم نقل مکان بدهم و مدت 3 سال است که بنده هم با بچه هایم انجا سکونت داریم لازم بذکر است که همسرم چند برادر و خواهر دارد که همگی شان از مراقبت مادرشان شانه خالی کردند و همسر بنده به تنهایی از مادر دارد پرستاری میکند و مادر همسرم که دید همه بچه هایش ولش کردن و تنها همسر بنده دارد جمعش میکند با مشورت خانواده خودش خاله ها .دایی ها و پسرخاله ها ودختر خاله های خانمم برای این چند سالی که خانم بنده ایشان را پرستاری و مراقبت کرده نصف خانه اش را طی صلح نامه ای به خانمم بخشید و گفت از شیر مادر حلال ترت باشه . حال که برادرها و یکی از خواهر های خانمم این قضیه را فهمیده ضمن حمله به خانه مادر خانمم تمام وسایل خونه ام را تخریب کرده و با فحاشی های رکیک اینجانب را مورد ضرب و جرح عمدی قرار داده و چند نفری همراه با کتک کاری بنده را از منزل بیرون کرده و حتی مادر مریضشان را به باد فحاشی گرفته که حتی تو را هم میکشیم پیرزن احمق نفهم که نهایتا به 110 تماس گرفتم و حضورا به کلانتری رفتم ولی متاسفانه مامورین کلانتری هم برایم کاری نکردن و حتی انه را ذی حق دانسته وفق یک گزارش تنظیم کردن حال خواهشمندم که بنده را راهنمایی بفرمایید و توضیح اینکه بنده جانباز اعصاب و روان جنگ هستم طبق گفته پزشک های معالجم باید از هرگونه تنش و درگیری میبایست دور باشم و با اینکه از این قضیه جانبازی بنده اطلاع کافی داشتند حمله ور شده و حتی بیشرمی را بجایی رسانده که در حضور مامورین کلانتری به جانبازی بنده توهین های رکیکی کرده اند که از همان روز بقدری اعصاب و روانم بهم ریخته که مصرف داروهایم چند برابر شده . خواهشمندم بنده را یاری و راهنمایی بفرمایید .
اجرکم عندالله

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

طبق صلح نامه که همسر شما دارد ، همسر شما مالک قانونی نصف خانه محسوب می شود به شرطی که صلح نامه طبق قانون تنظیم شده باشد