مشاوره حقوقی رایگان - سابقه بین سوابق بیمه

با سلام و عرض ادب.
با عرض تبریک سال نو به وکلای عزیز و محترم دادراه.
بنده از سال 68 تا سال تا 70 سابقه بیمه دارم. ولی از سال 71 تا اول سال 73 به دلیل تغییر کار فاصله افتاده و از برج یک سال 73 تا اول سال 75 خدمت سربازی بودم. از اول سال 76 در یک شرکت بیمه شدم تا اول سال 79 بیمه کامل توسط شرکت واریز شده است. در اردیبهشت سال 79 شرکت با شرکت جدید عوض شد. تا تاریخ 80/11/30 کار کردم و ورشکسته و فراری شد. این شرکت جمعا شش ماه سابقه بیمه ارسال کرده است. آیا میشود این فاصله بیمه را خرید یا خیر؟ لطفاً راهنمایی بفرمایید. با تشکر.

پاسخ ها :

ابوالفضل عطاءزاده

جناب آقای ابوالفضل عطاءزاده:

سابقه بیمه سیب زمینی پیاز نیست که قابل خریدن باشد
شما می توانید علیه کارفرما در اداره کار شکایت کنید و نهایتا پس از اخذ رای به بیمه مراجعه و تقاضای کنید به سوابق شما اضافه گردد
منتهای مراتب بیمه بدون دریافت حق بیمه نمی پذیرد و شما باید در دیوان علیه بیمه شکایت مطرح نمایید