مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک به چند نفر

سلام خسته نباشید من آپارتمانی را خریداری کرده ام و الان 1 سال است که در آن سکونت دارم. اما الان فردی مدعی شده که مالک است و یک قولنامه دست نویس ( بر روی یک کاغذ A4 ) دارد و گفته که شکایت می کند.
من زمانی که خانه را خریدم چون پولم نقد بود و خانه سند تک برگی داشت، مبایعه نامه ننوشتم و با فرد فروشنده به دفتر اسناد رسمی رفتیم و ملک را به نام بنده زده است.
سوال من این است که چون زمان و تاریخ قولنامه ای که فرد مدعی دارد، قبل از زمانی است که من ملک را خریدم. قانون من را که سند رسمی دارم مالک می داند یا فردی ‌که سند غیر رسمی داشته اما اولین نفر ملک را خریده است؟

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
رویکردها مختلف بوده و موضوع اختلافی است
از دیدگاهی، شما به عنوان خریدار با حسن نیت، مورد حمایت مقنن می باشید

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید