مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف سود حاصل شده

در موردی که مالی به صورت نقدی به کسی در 17سال پیش داده شده بوده البته همان مبلغ نیز بعد 1سال پرداخت میشود ولی در همان 1سال همه چیز دو الی سه برابر گران شده بوده است و بدون هیچ برگه ای و چک و سفته ای البته شاهد نیز وجود دارد ولی حاضر به شهادت نباشد ایا میشود کاری کرد که به ازای اختلاف سودی که آن طرف در 1سال برده است به او شکایت کرد؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
خیر .
اگر بین طرفین قراردادی وجود داشته باشد و مقرر شده باشد که با پول کار کند و سود آنرا تقسیم کنند ، میتوانند درغیراینصورت خیر .
موفق باشید