مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اقدام برای نفقه و طلاق

سلام حدود 10 شب پیش پی بحثی که عصر همان روز داشتیم حدودای 1شب در حالی که مست بودن اومدن خونه و منو از خونه بیرون کردن. و تا الان هم اصلا پیگیر نبودن. همیشه شوخی های بیجا میکنن و رو اعصابم هستن هفته ای 3بار مشروبات الکلی مصرف میکنن ولی حاضر نیستن بابت خرج لباس و ... به من پولی پرداخت کنن. فقط در حد خورد و خوراک که خودشون خرید میکنن البته در این مورد کم کاری ندارن ولی موقع غذا خوردن بهم چه با شوخی چه جدی توهین میکنن. خسته شدم از این وضعیت. وقتی میخوایم مهمانی بریم یه بطری مشروب دستش. منم دوست ندارم برای اینکارش باهاش مهمانی یا پیک نیک برم و ایشون از این موضوع شاکی هستن که همسر پایه ای نیستم. بنظرتون من چطور میتونم اینها رو اثبات کنم ؟ چطور میتونم اقدام به طلاق کنم؟ یا مهریه رو اجرا بزارم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

مهریه را ابتدا از دفترخانه ای که عقد کردید اقدام کنید.دادخواست مطالبه نفقه بدهید. فعلا دلیلی برای موفقیت در طلاق یک طرفه از سوی زوجه وجود ندارد. مگر اینکه با هم توافق کنید و طلاق توافقی بگیرید