مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ملک ورثه ای

با سلام
خواهان مهر و موم تنها فرزند ذکور خانواده می باشد و میخواهد آپارتمان پدری اش را که مادر و خواهرش در آن جا سکونت دارند مهر و موم کند. با توجه به این که 3 دانگ هر واحد از آپارتمان متعلق به خواهر ها می باشد و فقط 3 دانگ باقیمانده متعلق به فرزند ذکور میباشد، آیا دادگاه میتواند آن مکان را مهر و موم کند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله طبق قانون هر کدام از ورثه ، می تواند درخواست مهر و موم را بدهد ولی ..