مشاوره حقوقی رایگان - حضانت خواهر4ساله

سلام. من 22 سال دارم و 3 سال هست ازدواج کردم و یک پسر یک ساله دارم. مادر و پدرم هر دو اعتیاد دارند و یک خواهر 6 ساله دارم. میخواستم ببینم میتونم حضانت خواهرم رو بگیرم؟ خیلی ها به من گفتند به بهزیستی خبر بدهم بیان ببرند و بعد اون طوری حضانتش رو بگیرم اما میترسیدم که به من ندهند. به نظر شما میتونم این کا رو بکنم؟ شوهرم هم راضی هست.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید حتما ابتدا اعتیاد پدر و مادر صغیر را اثبات نمایید دوم : طبق مواد 1172 ، 1178 ، 1182 ، 1184 ، 1186 قانون مدنی و قانون امور حسبی ، شما می توانید عدم صلاحیت والدین و در خطر بودن صحت جسمانی و تربیت اخلاقی صغیر ، به علت اعتیاد پدر
و مادر ، را به دادستان اعلام و شکایت نمایید و سپس درخواست پذیرش قیمومیت توسط شما ، را نمایید و دلایل و مدارک خود را مبنی بر اعتیاد پدر و مادر صغیر و عدم صلاحیت آن ها تقدیم دادگاه نمایید و دلایل خود را مبنی بر اینکه شما شرایط قیمومیت را دارید به دادگاه ارائه بدهید و در صورت موافقت دادگاه با قیمومیت
شما ، حضانت صغیر
را بر عهده بگیرید
موفق باشید