مشاوره حقوقی رایگان - جهیزیه

با سلام. همسرم من رو خونه پدرم آورده و الان سه هفته است من خونه ی پدرم هستم و چون به خاطر مهمونی اومده بودم یک دست لباس بیشتر ندارم. رفتم خونه که لباس هایم رو بردارم و همسرم درب اتاق ها رو قفل کرده بود و همه چیز حتی تلفن خونه رو هم در اتاق برده بود. حالا من چی کار کنم؟ میترسم اگر با مامور بروم و لباس ها رو بردارم جهیزیه ام رو بشکند و به من ندهد. حدود 250 جهیزیه من هست. هیچ سیاهه ای هم ندارم و ضمنا شوهرم دست بزن دارد ولی من نرفتم پزشکی قانونی. خونه پدرم هم کتکم زدند و رفتند.

پاسخ ها :

مهدي  شمس كيا

مهدي شمس كيا :

سلام.شما یه لیست سیاهه از وسایل و جهیزیه ای که بردید خونه همسرتون تنظیم کنید و به امضا اعضاء خانواده و چند تا بزرگتر که در جریان هستند برسونید و بعد از طریق مراجع قضایی اقدام کنید برای استرداد جهیزیه.