مشاوره حقوقی رایگان - نم سقف اپارتمان

سلام من طبقه پنجم یک ساختمان پزشکان هستم
دوبار سقف اپارتمان ما نم داده که خودم هزینه کردم و به مدیر ساختمان نگفتم
جدیدا سقف را ایزوگام کردن و با اولین بارندگی بعد از ایزوگام دوباره سقف ما نم داده
حالا مدیر ساختمان قبول هزینه تعمیر سقف ما را نمیکند
ایا هزینه تعمیر با من هست یا مدیریت ساختمان که شارژ و هزینه عمرانی دریافت میکند

پاسخ ها :

هزینه تعمیر سقف آپارتمان نم سقف آپارتمان هزینه تعمیرات مشاعات ساختمان