مشاوره حقوقی رایگان - مرور زمان در پرونده

با سلام.
در پرونده اي در مهر ماه سال ٨٥ زمان راي نهايي دادگاه تجديد نظر محكوم به كلاهبرداري در حق يكي از شركت هاي بيمه شدم. رد مال كه مبلغ محكوميت آن ١٢ ميليون تومان بود و همين مبلغ به دولت و يک سال حبس و تاكنون به دليل در دسترس نبودن من و وثيقه گذار در آن شهر حكم اجرا نشد. وثيقه هم ضبط نشده و وثيقه گذار سه سال پيش فوت شده است. چند روز پيش در سامانه ثنا بررسي كردم نوشته بود به دليل عدم پيگيري شاكي به بایگانی موقت وارد شده است.الان اين كه ميشود درخواست آزادي وثيقه و اين كه شامل مرور زمان شده تا اين تاريخ که نزديک ١٥ سال گذشته است و كلا جهت رهايي از اين پرونده راه حل چيست؟

پاسخ ها :

امین صادقپور

جناب آقای امین صادقپور :

سلام.. اینکه نوشته شده به بایگانی موقت ارسال شده معمولا بدلیل آمار و حجم بالای پرونده ها در شعبات اجرا احکام این امر متداول هست اما در خصوص مجازات خودتان و بحث مرور زمان حضورا به وکیل مراجعه نمایید