مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف خودرو

سلام.
بنده یک دستگاه خودرو سواری امانت نزد دوستم در شهری دیگر داشتم که باهاش کار میکرد. حدود 3 ماه پیش این شخص بدون اطلاع من با مقداری کالای قاچاق به ارزش 30 میلیون تومن دستگیر و ماشین راهی پارکینگ شده و توقیف میباشد.
با توجه به طول کشیدن رای دادگاه و روند محاکمه من میتونم قبل از صدور رای ماشینم رو از پارکینگ دربیارم؟ چطوری باید اقدام کنم؟
چون خودم ساکن اون شهرستان نیستم میتونم به یکی از نزدیکان وکالت بدم تا کارهای پارکینگ و دادگاه رو انجام بده؟

پاسخ ها :

عسگر  رشيدي‌ اقدم‌

عسگر رشيدي‌ اقدم‌ :

باسلام شمابادردست داشتن مدارک مالکیت خودرو به دادگاه محل رسیدگی کننده مراجعه کنید