مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت بیمه توسط کارفرما

سلام. بنده از سال 1369 در کارگاه جوشکاری مشغول به کار شدم که تا سال 92 در خدمت این کارفرما بوده ام. کارفرما به علت نداشتن سواد کافی بنده لیست بیمه رو برای من رد نکرده و به دروغ گفته که رد میکنم و جالب تر از همه از حقوق ماهانه من کل پول بیمه رو کم میکرد. چند وقت پیش برای این که بازنشست بشوم رفتم پرینت لیست بیمه ام رو گرفتم و دیدم این کارفرما 10 سال اول رو برای من اصلا بیمه رد نکرده است و 10سال دوم هم کامل رد نکرده. یعنی بنده که از سال 54 دارم کار میکنم و تا سال 98 لیست بیمه گرفتم، شده 15 سال و دو ماه و چهار روز. میخواستم عاجزانه خواهش کنم یک راه حلی به من نشون بدهید و من از کجا باید شروع کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما حتما به اداره کار مراجعه نمایید و دلایل و مدارک خود مبنی بر اینکه در این سال ها در آن جوشکاری ، مشغول به کار بوده اید را ارائه بدهید تا تمام حقوق و بیمه ، به شما بازگردانده شود . بهتر است قبل از اقدام با یک وکیل متخصص مشورت نمایید
موفق باشید