مشاوره حقوقی رایگان - دریافت خسارت بیمه ثالث

با سلام ماشین بنده (پراید) در خیابان و در جای مناسب پارک بوده است و ماشین دیگری به آن زده و خسارت بالایی دید افسر راهنمایی رانندگی آمد کروکی کشید و طرف را 100 درصد مقصر دانست در این مرحله به توصیه دوستان دادگاه رفتم تا افت قیمت ماشین رو بگیرم و بیمه در ابتدا نرفتم دادگاه میزان افت ماشین را تعیین نمود سپس به بیمه رفتم و حدود بیست میلیون موافقت کرد تا خسارت پرداخت کند و بیمه گفت حضور شخص الزامی است اما هر چی زنگ میزنم طرف نمیاید یا میگوید سفر هستم یا بیمار است دیالیزی است و می گوید در بیمارستان بستری هستم باید چیکار کنم تا بتوانم خسارت از بیمه بگیرم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

حال که به دادگاه مراجعه نمی کند ، ابتدا تامین دلیل جهت برآورد میزان خسارت وارده بخواهید و سپس بابت خسارت هم دادخواست مطالبه خسارت وارده به خودرو را بدهید