مشاوره حقوقی رایگان - تصادف با وانت بر اثر منحرف شدن از جاده و واژگونی بدلیل نزدن به سگ توی جاده

باسلام. بنده مدارکم کامله و واژگون شدم و میخواستم بدونم خسارت ماشینم رو از بیمه ثالث میشه گرفت و چیکار باید بکنم و برای دیه هم اقدام کردم و تا برج 12طول درمان دارم.

پاسخ ها :

مينا  افشون

مينا افشون :

سلام پرداخت خسارت از سوی بیمه بستگی به تعهداتی داره که در زمان انعقاد قراردادبیمه برای شما قائل شده.پس اول بیمه نامتونو نگاه کنین