مشاوره حقوقی رایگان - تضامین سرمایه گذاری

باسلام
مقداری پول دارم میخام در یک بیزینسی سرمایه گذاری کنم.
میخام بدونم در تنظیم قرارداد چه تضامینی از لحاظ قانونی در بهترین موارد برای بازگشت زودتر و قانونی هنگام بروز مشکلات احتمالی (ورشکستگی، کلاهبرداری و...) هست؟؟؟

پاسخ ها :

چنگیز آقائی

جناب آقای چنگیز آقائی :

سلام به صورت کلی نمیشه چیزی گفت باید از نزدیک با وکیل صحبت کنید تا کلیه جوانب لحاظ بشه. جهت پاسخگویی سریعتر به این آدرس مراجعه کنید forum.attorneyiran.ir