مشاوره حقوقی رایگان - سوء استفاده از برند

سلام بنده مالک برندی تولیدی هستم متوجه شدم تولید کننده دیگری از این موضوع سوء استفاده بدون اجازه من کرده از کدام قانون می توانم استفاده کنم در احقاق حق و چکار کنم متشکر

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

باسلام شما ابتدا بايد يك كارشناس رسمي دادگستري جهت اين موضوع و تعيين خسارت و سواستفاده از برند شما از طريق شوراي حل اختلاف تعيين نماييد سپس طبق نظر كارشناس اقدام به شكايت و طرح دادخواست نماييد

یک وکیل

با سلام
تا زمانی که برند شما در اداره مالکیت معنوی ثبت نشده باشد نمی توانید مدعی حقی علیه دیگری شوید ابتدا باید در اداره ثبت علائم اختراعات و مالکیت معنوی سازمان ثبت اقدام به ثبت برند کنید سپس علیه آن شخص طرح دعوا کنید.