مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف در حین ماموریت

با سلام. من راننده سنگین آتش نشانی هستم و در هنگام ماموریت در کوچه ی تنگ که خودرویی مقابل تقاطع پارک بود و مانع ورود من به داخل کوچه شد که با چند بار عقب جلو کردن کامیون از دنده عقب برخورد کوچکی با ماشین پارک شده داشتم که البته با بلندگو اعلام کردم و آژیر و گردان هم روشن بود که ماشین رو بردارد اما نیومد.
میخواستم بدونم روال پرداخت خسارت به چه صورتی هست؟ آیا خودم باید پرداخت کنم یا بیمه پرداخت میکند؟

پاسخ ها :

خسارت تصادف در حین ماموریت خسارت تصادف تصادف بیمه