مشاوره حقوقی رایگان - خرید خودرو چپی به جای سالم

با سلام.
خودرویی خریدم و هنوز تعویض پلاک نشده و تمام پول رو پرداخت کردم و در دفترخانه سند به نام من خورده و وکالت ده روزه جهت تعویض پلاک به من که خریدار هستم داده است. اما متاسفانه بنده به این که فروشنده گفته بود ماشین سالم و بی رنگ هست اعتماد کردم و لحظه خرید دلال اومد و گفت ماشین سالم هست و دستگاه به بدنه زد و من اعتماد کردم. اما وقتی خریدم و بردم پیش کارشناس تشخیص رنگ گفتند نه تنها رنگ دارد بلکه ماشین چپی هست. چی کار کنم؟ وقتی به فروشنده میگم زیر بار نمیرود و فقط میگه بیا ماشین رو بده چک چند ماه دیگر میدهم. آیا میتوانم کاری کنم؟ ایشون سر من رو کلاه گذاشتند

پاسخ ها :

مرتضی خداشناس رودسری

جناب آقای مرتضی خداشناس رودسری :

هم امكانطرح شكايت كيفري وجود داره به جرم كلاهبرداري و هم ميتونيد معامله رو فسخ كنيد اگه ماشين بشرط بيرنگ و تصادف فروخته شده باشه امكان احقاق حق شما وجود داره