مشاوره حقوقی رایگان - خرید ارز از کلاهبردار

با درود
در حدود مرداد ماه سال 99 از طریق تلگرام از شخصی مبلغی ارز را خرید کردم، ریال را به حسابی که ایشان معرفی نموده واریز کرده و ایشان فیش های جعلی واریز در حسابهای چین را ارایه نمود و ما حساب شخصی که ریال را واریز کرده بودیم بعد از یک روز بستیم ، صاحب حساب در روز واریز وجه چند ده میلیون تومان را خرج نموده و بعد از تماس ما اظهار بی اطلاعی از دلیل واریز ریال به حساب ایشان و منکر هرگونه ارتباط با شخص فروشنده ارز شد. بعد از یک ماه با شخص صاحب حساب ریال اقرارنامه دستی تنظیم کردیم که در صورت برگرداندن پول ما هیچ شکایتی نداریم و ایشان در طول 2 هفته مبالغی را برگرداند و در نهایت مجدد مبلغی رو بازپس نداد، ما شکایت کیفری در شهریور ماه انجام داده و نظر بازپرس پرونده جنبه حقوقی داشتن پرونده است ، خواهشمندم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما باید
شکایت حقوقی مطالبه وجه خسارات دیرکرد خسارات هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را اقامه کنید و سپس ..
و علت اینکه بازپرس شکایت کیفری شما را نپذیرفته است چون نوع شکایت کیفری شما اشتباه بوده است
برای مشاوره تماس بگیرید