مشاوره حقوقی رایگان - عقب نشینی زمین کشاورزی

سلام. بنده در روستا یک زمین کشاورزی حدودا 2000 متر گرفتم. الان شورای روستا میگه باید شما 6 متر از اکس خیابان عقب نشینی کنید. این هم اضافه کنم که اطراف زمین همه خالی هست و فقط یک راه دارد که به سمت کوه ختم میشه. من از اکس 5 متر عقب نشینی کردم و فنس کشیدم. الان میگه نه باید برید عقب تر. لطفاً یک راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
برای اینکه شما به صورت دقیق متوجه بشوید که چه مقدار باید عقب نشینی نمایید می توانید به جهاد یا اداره راه مراجعه نماید تا با توجه به طرح تفضیلی روستا ، مقدار عقب نشینی مشخص بشود