مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی شغلی فرزند جانباز 45 درصد

باسلام بنده حدودا 5ماه هست که استخدام رسمی یکی از شهرهای استانمون شدم ماما هستم ولی همسرم به علت شاغل بودن در شهر خودمون همونجا موندن و من با یه دختر ده ساله تنهایی در این شهر ساکن شدیم و برامون خیلی سخته بنده فرزند جانباز 45درصد هستم لطفا بنده رو راهنمایی بفرمایید به چه طریقی میتونم انتقالی بگیرم. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه دلک آبادی

سرکار خانم فاطمه دلک آبادی :

باتوجه به تبعیت ازشغل همسرتان واینکه بافرزنددخترتنها درعسروحرج هستید و،،،مواردوادله مشابه می توانیددرخواست انتقالی نمایید

رامین میرزایی

جناب آقای رامین میرزایی :

ضمن عرض سلام ، با عنایت به اصل 21 قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران در حمایت از کیان خانواده و بخشنامه شماره 168-75/م/16055- 22/1/1375 معاون وقت رئیس جمهور در خصوص انتقال بانوان شاغل به شهر محل سکونت همسر، شما میتوانید انتقالی به تبعیت از همسر از اداره متبوع درخواست بفرمائید و از بنیاد محترم امور ایثارگران نیز برای این اداره گواهی ایثارگری دریافت و ارائه نمایید انشاالله که با انتقالی شما موافقت می گردد، در صورت عدم مساعدت باید در دیوان محترم عدالت اداری طرح دادخواست نمایید.