مشاوره حقوقی رایگان - طریقه شکایت از شهرداری

سلام و عرض ادب
بنده 25 اسفند 98 یک زمین 432 متری با سند تک برگ در یک روستایی در شهر .... به استناد برگه جواب استعلام شهرداری شهر ... که نوشته بود: کاربری مسکونی و در مسیر توسعه و تخریب قرار ندارد. و زمین فوق در حد فاصل بین شهر و روستا قرار داره و در نقشه طرح تفصیلی جزوه حومه شهری است . 3،4ماه شهرداری گفت که صبر کن نقشه کتبی از استان دستم برسه اونوقت بیا پروانتو صادر کنم ..... بعدش رفتم شهردار برگشت گفت که من زورم به دهیار و شورای محل نمیرسه برو با اونا کنار بیاین!!! اینا هم یک تیم زمین خوار که امسال هم نماینده مجلس از محل ما انتخاب شد دیگه تو ادارجات دهیار محل ما شده خان منطقه !!! میگه در مسیر توسعه و تخریب قرار داره و کاربریش مسکونی نیست!
لطفا راهنمایی کنید از دست شهرداری به کجا شکایت کنم لطفا؟ وکالت بنده کسی هست قبول کنه ؟ راضیش میکنم به شرطی که قول بدن صادقانه کارپیش ببرن و مثل ... منو در نقش قرار ندهن خواهشا. یاعلی

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما طبق استعلام اخذ کرده از شهرداری ، که در آن استعلام قید شده کاربری مسکونی است و با سایر دلایل ، در دیوان عدالت اداری علیه شهرداری و شورا شکایت اقامه کنید و..
تماس بگیرید