مشاوره حقوقی رایگان - امور وراثت

سلام من ده سال پیش سهم منزل پدری خود را که فوت نموده بود به اجبار و مسایل غیره ... به برادر خود ارزان فروختم الان با شکایت یکی از برادران دیگر خانه در مزایده دادگاه به فروش رفته و انها برای دریافت پول از دادگاه باید من امضا کنم ایا حق من که معلومه مفت خریداری شده میشه کاری کرد در ضمن مبلغی که فروختم محضری معلوم که من را فریب داده

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
بهرحال شما سهم خود را در آن زمان فروخته اید گران شدن بعدی ملک حقی برای شما ایجاد نمیکند‌.