مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمایل فرزند جهت ملاقات با مادر

سلام
مدت 3 ماه است که طلاق گرفتیم و در این مدت دو مرتبه همسر سابقم به دیدن فرزندم آمده است، پسرم 4 سالش است و تمایلی به رفتن با مادرش ندارد و وقتی مادرش میاد گریه میکند و نمیخواهد با او برود و من اصلا مانع رفتنش نشدم،فیلم های دوربین مدار بسته و همسایه هایی که شاهد این جریان بودن هم هست،الان مادرش ازم شکایت کرده من چکاری باید انجام دهم

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
با دلایلی که به آن اشاره کردید اثبات کنید که فرزند خود تمایل ندارد و شما مانع ایجاد نکردید.