مشاوره حقوقی رایگان - سوپیشینه مشروبات الکلی

باسلام. بنده ساکن تهرانم و حدود 5سال پیش در استان اصفهان به اتهام حمل مشروبات الکی بازداشت شدم. بعدش با وثیقه اومدم تهران. مدتی بعد با پیگیری حکمم را فرستادن تهران و خودم رفتم دنبالش که بصورت زیر بود
(نامبرده به اتهام حمل مشروبات الکلی محکوم است به پرداخت دویست چهل هزار ریال جریمه نقدی که به مدت دو سال معلق گردیده است لذا خواهشمند است با داشتن نیابت از این اجرا دستور فرمایید نامبرده احضار و در صورت عدم حضور جلب گردد و نسبت به اجرای حکم اقدام گردد و به اداره آگاهی معرفی و از وی انگشت نگاری گردد و در سوابق درج گردد و یک نسخه از انگشت نگاری به همراه اوراق جدیدالتحصیل نیابت امر به اعاده نمایند.)
و من رفتم ازم انگشت نگاری شد و نتیجه به اصفهان فرستادیم و با تماس مطمئن شدم که بدستشون رسیده اما در هیج جا اون 24هزار تومن دریافت نگردید.
الان میخوام در مراکز دولتی همانند بانک ادارات مالیات استخدام بشم. آیا با استعلام متوجه میشوند و از استخدام من ممانعت بعمل میاد؟ باتشکر

پاسخ ها :

زهرا  تقی لو

زهرا تقی لو:

استان :

باسلام واحترام
چون حکم بحالت تعلیق درامده است اجرانشده است
اخذ انگشت نگاری برای قید درسابقه است
استخدام کردن تصمیم درون سازمانی است ونظر قطعی نمیتوان داد