مشاوره حقوقی رایگان - توقیف اموال

سلام بنده مقداری پول بدهکار بودم و طلبکار شکایت و شورای حل اختلاف رای صادر و ماشین منو توقیف کردن در صورتی که تنها منبع درامد من همون ماشین هستش و شاکی هم رضایت نمیده و دادگاه هم گفته کل میلغ باید پرداخت کنی گفتم قسط بندی کنن ولی شاکی قبول نمیکنه الان حدود دو ماه ماشین من توقیف هست که به زندگیم صدمه زیادی خورده خواهش میکنم راهنمایی کنید باید چکار کنم

پاسخ ها :

میثم مختارزاده

میثم مختارزاده:

سلام اتومبیلی که وسیله کار شما باشد مستثنیات دین است و قابل توقیف نیست.

یک وکیل

با سلام در صورتی که اثبات کنید خودرو وسیله کار شماست درخواست رفع توقیف به علت مستثنیات دین بودن مال رو به اجرای احکام بدهید.