مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با اداره اوقاف

سلام و عرض ادب من در سال1391 یک قطعه زمین باغی در مشهد از اراضی اوقاف مربوط به اداره اوقاف طرقبه را از فردی خریداری نمودم و در اداره اوقاف برگه اجاره خط بنام بنده تنظیم گردید بعد از چند سال در سال 1394 انرا فروختم و وکالت بلاعزل در دفتر اسناد رسمی بنام ایشان صادر شد و در قولنامه تنظیمی مقرر شد کلیه هزینه های اوقاف و انتقال بر عهده خریدار باشد اکنون بعد از گذشت 5 سال مکرر اداره اوقاف بصورت پیامکی یا نامه کتبی به من اعلام نموده نسبت به پرداخت اجارات معوقه و سایر هزینه ها اقدام کنم از طرفی زمین 3 دست چرخیده و شخص سومی بنام م. باغ را خریده ایشان حاضر است که مرا ببرد اوقاف و سند را در اوقاف بنام ایشان منتقل کنم و تمامی هزینه های معوقه را هم پرداخت نماید اما وکالتی از شخصی که من فروختم چه مستقیم چه با واسطه ندارد البته قولنامه عادی پشت در پشت دارد اما من نمیتوانم در اداره اوقاف حاضر شده و بگویم سند اجاره نامه را بنام وی صادر کنند چون اقای الف که من زمین را به ایشان فروختم ناپدید شده و به تلفنهای من پاسخ نمیدهد به اقای م. میگویم میگوید از خانه بیرون نمیاید شاید مشکلی دارد بهرحال سوال من این است چون اوقاف پیاپی بمن پیامک میزند و میگوید بیا اجاره ها را پرداخت کن و ما تو را مستاجر خود میدانیم اما از طرفی زمین در تصرف یکی دیگر هست و من انرا 5 سال پیش فروختم و در قولنامه هم قید شده هزینه های انتقال بر عهده خریدار است اکنون سوال من این است چرا اوقاف نسبت به خلع ید زمین از فرد فعلی که در تصرف دارد اقدام نمیکند و فقط برای من نامه و پیامک میزند و تکلیف من چیست در نامه اوقاف نوشته اگر نسبت به پرداخت اجورات اقدام نکنید هزینه های دادرسی بر عهده من خواهد بود من الان حقی در ان زمین ندارم لطفا بفرمایید چرا اوقاف از طریق فرد اخر که باغ را خریده اقدام نمیکند و به او فشار نمیاورد و من چکار کنم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

اگر شما برای مرتبه دوم ، در اداره اوقاف زمین ها را منتقل نمایید مرتکب جرم ......
می شوید و..