مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن ملک از همسر

سلام. کارمند هستم خریدار خانه خودم بودم قولنامه هم به اسم خودم بود شوهرم چندتا چک تو خرید خونه داد بابت بیست سال کارت حقوقی بنده پیش ایشان بود و خرج میکرد و مقادیر زیادی طلا که بهش دادم از اول زندگی تو گوشه قول نامه من نوشتم ایشان وکالت تام دارند در مورد قول نامه (منظورم مشاور املاک رفتن بود تا کارهای سند انجام شود 2 سال طول کشید) ایشان رفتن سند رو به نام خودشان زدند بعد سه سال سند خونه رو به نام خودم زد الان میخواهد شکایت کند که نصف خونه مال منه و به عنوان مهریه کم کند چون چک ها رو خودش پاس کرده ایا میتواند نصف خونه رو به عنوان مهریه ام قرار دهد؟ در ضمن چک های ایشان باز هم با کمک همدیگر و وام گرفتن من و شوهرم با هم پاس شد اما چک ها رو ایشان دادن و به اسم ایشان تمام شده روی چک ها چیزی قید نشده که بابت چی بوده و در وجه حامل بوده است

پاسخ ها :

رضا  اميري زاده

جناب آقای رضا اميري زاده :

سلام: وقت بخیر . با توجه به اینکه سند بنام شماست نمی تواند آنرا بنام خودش برگرداندو اثبات کردن آن سخت است .
رضاامیری زاده وکیل پایه یک دادگستری استان قم.
amirizadeh.blogsky.com