مشاوره حقوقی رایگان - تابعیت

سلام من اتباع هستم پدر و مادرم افغانی هستند خودم ایران به دنیا آمدم الان 19سالمه و کارت آمایش داریم کارت ولادت هم دارم می توانم شناسنامه ایرانی بگیرم یا نه و به کجا مراجعه کنم ثبت احوال ایرانی ها یا دفتر کفالت افغانی ها ؟

پاسخ ها :

گرفتن شناسنامه ایرانی برای اتباع شناسنامه ایرانی تابعیت ایرانی تابعیت اتباع شناسنامه