مشاوره حقوقی رایگان - موتور پلاک قدیم بیمه

با سلام . من یه موتور پلاک قدیم دارم که برگه سبز و سند نداره ولی شماره تنه و موتور داره با برگه کلانتری و قوه قضاییه معتبر خواستم بدونم اگه بیمه اش بکنم و پلیس موتور رو بگیره بیمه نامه رو نشونش بدم توقیفم میکنه یا نه؟ و اگه بره پارکینگ با اون برگه ها و بیمه ازاد میشه؟ لطفا کامل راهنمایی کنید سپاسگذارم

پاسخ ها :

اسماعيل  عليپور

جناب آقای اسماعيل عليپور :

دوست گرامی مدارک بیمه ارتباطی به مدارک مالکیت که همان سندخودرو است ندارد افزون بر آن ، پلاک موتور شما قدیمی است و با وجود این شرایط چون برخلاف قانون راهنمایی رانندگی است ، مطمینا چنانچه توقیف شود آزاد کردن آن خیلی مشکله