مشاوره حقوقی رایگان - واریز اشتباه پول به حساب دیگری

با سلام. در رابطه با جابجایی پول به اشتباه به حساب دیگری میبایست کجا مراجعه کنم؟ چون از طریق بانک اقدام کردم و ایشان مقداری از پول من را واریز کرد و الباقی را نداده است.

پاسخ ها :

شجاع الدین رحیمی

جناب آقای شجاع الدین رحیمی :

ابتدا ارسال اظهارنامه وسپس طرح دعوی استرداد از طریق دادگستری

میرحمیدرضا کیائی

جناب آقای میرحمیدرضا کیائی :

بایستی دادخواست بدهید کمتر از بیست میلیون به شورا بیشتر به دادگاه حقوقی