مشاوره حقوقی رایگان - نزاع دسته جمعی

سلام
حدودا 2 سال پیش نزاع دسته جمعی پیش اومد
طرفین هیچ کدوم رضایت ندادند و با فیش ازاد بودیم
لحظه اخری قاضی گفته بود یا رضایت یا زندان
هر 2 طرف رضایت دادند
بعد از 6 ماه ابلاغ اومده که به دادگاه برای زندان باید خودتون رو معرفی کنید.
چرا؟
میشه زندان رو برداشت؟
یا جزای نقدی کرد؟
زده به عنوان جنبه عمومی

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر ؛
اگر فرصت اعتراض و تجدیدنظر خواهی دارید اقدام کنید به این منظور

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
محکومیت شما از بابت جنبه عمومی جرم میباشد وجنبه خصوصی با رضایت شما منتفی شده است واینکه میتوان به جزای نقدی تبدیل کرد باید اعلام گردد خیر چرا که تبدیل وتخفیف درصلاحیت دادگاه است