مشاوره حقوقی رایگان - تخلف دهیاری

با سلام بنده ملکی را در تصرف گرفته ام که به نوعی از طرف دهیاری به شخصی داده شده بوده و بعد با واسطه به من رسیده حال طرف نفر اول شاکی شده است که مقداری از ملک را مالک میباشد و همه زمین را نفروخته است در صورتی که در قولنامه رد و بدل شده مساحت با ابعاد همخوانی ندارد مساحت 816 متر ولی ابعاد به 1370 متر رسیده است ولی در طی مراحل دهیار مهر و امضا زده است که این ملک در تصرف بنده میباشد و جواز ساختمان را با مساحت و ابعاد اصلاحی به نام بنده داده است ولی طرف از من شکایت تصرف کرده و من محکوم شده ام بخاطر اینکه ملاک مساحت میباشد در صورتی که دهیار تمام ملک را به من واگذار کرده بوده است حال من چکار کنم چطور از دهیار شکایت کنم یا و از کسی که در قولنامه اش مساحت با ابعاد همحوانی نداشته به بنده فروحته است مستندات را چگونه به شما ارسال کنم تا بهتر متوجه شوید ایا وکالت بنده را میتوانید قبول هم بکنید بدون پول پیش فعلی چون دست و بالم فعلا خالی هست حسابی

پاسخ ها :

محسن سلمان زاده

جناب آقای محسن سلمان زاده :

شما می توانید علیه دهیاری شکایت مطرح کنید و درمورد قبول وکالت پرونده شما باید مشاوره تلفنی انجام دهید

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
مدارک را میتوانید برای من در واتس اپ ارسال بفرمایید