مشاوره حقوقی رایگان - زمین اضافه فروخته شده

سلام خسته نباشید پدر من 25 سال پیش یک زمین کشاورزی خریده بود که در قولنامه متراژ زمین ذکر شده و حدود نوشته نشده است و الان بعد 25 سال فروشنده زمین پیدا شده و میگه زمینی که به شما فروخته شده اضافه داده شده است و پدر من هم الان در قید حیات نیست و فروشنده زمین بدون اطلاع ما رفته بود دیوار کشیده بود که اینجا مال من هست و الان ما از این آقا شکایت کردیم. سوال من این هست که آیا بعد 25 سال این زمین به این آقا تعلق میگیرد یا نه؟

پاسخ ها :

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
در صورت اثبات وجود اضافه بنا ، مرور زمان مانع نمیشود لیکن قانون در این خصوص حق فسخ برای فروشنده قائل شده است