مشاوره حقوقی رایگان - استعلام از حراست برای جذب هیات علمی

با سلام. بنده برای جذب هیات علمی قرار است شرکت نماییم.با توجه به رزومه پژوهشی بسیار خوبی که دارم بسیار امیدوار هستم. اما 8 سال پیش در دانشگاه دوره ی کارشناسی از بنده تعهد استعمال دخانیات گرفتند. الان میخواهم بدانم در استعلام از حراست دانشگاه ها دوره کارشناسی، این تعهد برای من مشکل ساز می شود؟
آیا این گونه تعهدات گزارش می شود به هیات جذب؟ یا فقط مواردی که در کمیته انضباطی بررسی شده است، گزارش می شود؟ اگر این مورد برای من مشکل ساز است، میتوانم درخواست تجدید نظر به حراست دانشگاه دوره کارشناسی ام بدهم ؟

پاسخ ها :

جبرئيل  پاك نهاد

جناب آقای جبرئيل پاك نهاد :

سلام
عدم استعمال سیگارصراحتا" ازشرایط عمومی ‌جذب هیات علمی نیست لیکن درصورت استعمال شدید درقالب اعتیاد به آن یا رفتار خلاف شئونات شغلی میتواند ازموانع تلقی گردد .