مشاوره حقوقی رایگان - ثبت ازدواج مجدد

سلام و خسته نباشید من دوبار ازدواج کردم که همسر دوم من صیغه 50ساله است و از همسر اول جدا میشم ولی چون در مهریه به مشکل خوردم موفق به طلاق نشدم و میخوام همسر دوم رو نکاح دائم کنم چند روز به من گفتن که میشه بدون اجازه همسر اول میشه البته دادگاه دستور طلاق را صادر کرده

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
ثبت ازدواج مجدد منوط به مجوز از دادگاه است و ابتدا باید دادخواستی تحت عنوان تجویز ازدواج مجدد به دادگاه تقدیم کنید و درصورت اجازه دادگاه میتوانید ازدواج دوم را ثبت کنید.
درغیراینصورت مشمول بزه عدم ثبت نکاح دائم میشوید و ثبت ازدواج دوم پس از تحمل مجازات موضوع ماده 645قانون مجازات اسلامی (تعزیرات) مقدور خواهد بود.
موفق باشید.