مشاوره حقوقی رایگان - حقوق بازنشستگی پدر به پسر معلول

سلام، خسته نباشید. پدر من بازنشسته آموزش و پرورش هست و الان 2 سال و 9 ماه هست که بیماری آلزایمر گرفته است. من پسر معلول خانواده که مشکل اعصاب روان شدید و جنون ادواری دارم. حقوق پدرم شامن من میشه؟ من نزدیک 24 یا 25 سال زیر نظر بهزیستی هستم. لطفا جواب من رو بدهید.ممنون میشم.

پاسخ ها :

حقوق بازنشستگی پدر به پسر معلول حقوق بازنشستگی پدر به پسر حقوق بازنشستگی