مشاوره حقوقی رایگان - حقوق دریافتی

باسلام و خسته نباشید
به مدت پنچ سال است که در درمانگاه فرهنگیان وابسته به آموزش و پرورش مشغول به کار هستم
سوابق بیمه ای بنده در سالهای قبل از 99 حقوق دریافتی عین قرارداد در سوابق درج شده اما در سال 99 حقوق دریافتی کمتر از حقوقی است که در سوابق بیمه بنده وارد شده است 2600000 تومان دریافتی من از درمانگاه میباشد و قرارداد امضا شده جمع کل و مزایا 285202774 ریال است

در سابقه بیمه بنده حقوق دریافتی 32،336،545 ریال درج شده است تا قبل از سال 99 سابقه بیمه بنده با قرارداد یکی بود
فقط سال 99 مبلغ قرارداد با سابقه بیمه من یکی نیست

چه اقدامی میتوانم درباره این موضوع انجام دهم؟؟؟

پاسخ ها :

اکبر آدینه

جناب آقای اکبر آدینه :

سلام، ازطریق اداره کار ب طرفیت درمانگاه دادخواست بدین ب خواسته اصلاح فیش حقوقی و دریافتی با استناد به واریزی حتما پرینت حساب هم جزو مستندات باشه، موفق باشید