مشاوره حقوقی رایگان - نگهداری الکل

سلام، وقت بخیر. حدود 10 روز پیش از ما چند لیتر الکل گرفتند. همسرم گفتن که بی اطلاع بودیم و الکل برای ضد عفونی تهیه شده. الان پیامک اومد که قرار نهایی صادر شد. به سایت مراجعه کردم نوشته پرونده مختومه شده. امکانش هست بفرمایید نتیجه چی شده؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
میتوانید از طریق سایت cms به نشانی adliran.ir از قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص عادی پیگیری کنید.
موفق باشید