مشاوره حقوقی رایگان - کمیسیون پزشکی

باسلام. بنده درخواست معافیت برای دیسک کمر دادم و چند روز دیگر کمیسیون تشکیل می شود ولی الان بیماری شدت پیدا کرده و دکتر نوبت عمل داده است. آیا میشود در کمیسیون شرکت نکرد و بعد از عمل شرکت کرد؟ در صورت امکان آیا دوباره باید پرونده تشکیل بدهم؟

پاسخ ها :

هوشنگ باقر پور

هوشنگ باقر پور :

استان :

سلام
ابتدا نامه ای به کمسیون بفرستید سپس مدارک پزشکی رو با تاریخ عمل به کمسیون ارسالکنید