مشاوره حقوقی رایگان - دوره احتیاط جبهه

با سلام و احترام ، به اطلاع می رساند پدر اینجانب دوره خدمت سربازی خود را قبل از انقلاب گذرانده اند . بعد از انقلاب با اعلام حضور در جبهه های جنگ تحمیلی از تاریخ 59/7/5 تا 60/7/5 بمدت 6 ماه سابقه حضور در نیروی زمینی ارتش ( لشگر 77 خراسان ) را دارند ( دوره احتیاط ) و کارت دوره احتیاط را نیز دارند .
حال سوال من از آن مقام عالی این است که ...
با توجه به اینکه ایشان دوره سربازی خود را قبلا بمدت 2 سال سپری نموده بودند و ضرورت حضور ایشان بعد از انقلاب در جبهه بصورت ضرورت و اجبار نبوده و اگر حضور نیز پیدا نمی کردند عواقبی شامل حال ایشان نمی شد (چه بسا که تعدادی از همکارانشان حضور پیدا نکردند و مشکلی برایشان پیش نیامده بود ) ، آیا مدت 6 ماه حضور ایشان در جبهه های جنگ تحمیلی بصورت داوطلبانه محسوب می شود ؟
چون بنده می خواستم از قانون تبدیل وضعیت استخدامی ویژه ایثارگران استفاده نمایم .
ممنون می شوم راهنمایی بفرمایید .
با تشکر .

پاسخ ها :

سپهر صادقی نژاد

جناب آقای سپهر صادقی نژاد :

حتما دفترچه پشت کنید که سنوات یا جریمه بهتون تعلق نگیره بعد ازون طریق و ارائه مطالب کمیسیون را مجاب کنید که این دوره را گذراندید... قوانینی وجود نداره بیشتر این جور موضوعات دستوری و بستگی به شرایط مملکتی داره