مشاوره حقوقی رایگان - نحوه اطلاع از مشخصات وراث شخص متوفی و محل اقامت آنها

در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی علیه وراث شخص متوفی یکی از خواندگان فوت شده و بنده هیچ گونه اطلاعی از ورثه ایشان ندارم. چگونه میتوان به مشخصات ورثه و اینکه آیا ورثه ای دارند یا خیر دسترسی پیدا کرد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با شناسایی اخرین اقامتگاه متوفی وبا مراجعه به شورای حل اختلاف محل زندگی ایشان واستعلام از قسمت رایانه شورا مبنی بر اینکه گواهی انحصار وراثت توسط وراث متوفی اخذ گردیده است یا خیر میتوانید به نتیجه برسید