مشاوره حقوقی رایگان - انتقالی پرسنل کفیل خانواده

سلام و عرض ادب
بنده از پرسنل ارتش هستم هشت سال سابقه خدمت دارم.(چهار سال تحصیل در دانشگاه نظامی چهارسال خدمت در منطقه مرزی و بد آب وهوا)
بنده پدرم فوت کردن ولی مادرم در قید حیات اند و سه خواهر کوچکتر از خودم دارم و من تنها فرزند ذکور خانواده هستم. باتوجه به شرایطم درخواست انتقالی به شهر خودمون رو دادم که مورد موافقت قرار نگرفت آیا راه قانونیوجود داره تا من از طریق اون بتونم انتقالی بگیرم و در کنار خانوادم باشم؟
ممنون از شما

پاسخ ها :

انتقالی پرسنل کفیل خانواده انتقالی ارتشی