مشاوره حقوقی رایگان - پیامک قضایی

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت خدمت شما و همکاران گرامتان . پیامی به بنده ارسال شود با این موضوع یعنی چی!
درمورد پرونده
شماره..............‌‌‌ با ردیف 1به سایت و سپس به شعبه 8دادیاری -
بهارستان مراجعه کنید

و الان در ثنا ابلاغ هم نیامده !
الان باید چه کار کنید

پاسخ ها :

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

باسلام حتما علیه شما شکایتی مطرح شده و در حال رسیدگیه ودربعضی اوقات هم که خیلی کم پیش میاد شماره موبایل اشتباهی در سیستم ثبت میشه شما اگه ثبت ثنا دارید از سایت عدل ایران میتونید با درج کدملی و رمز شخصی حساب کاربری خودتون رو چک کنید