مشاوره حقوقی رایگان - طلب دیه از پدر

بنده در سن 12 سالگی تصادف کردم و پدر بنده در سال 84 حدودا هشت میلیون و پانصد هزار تومن دیه بابت تصادف بنده گرفته و بنده الان 28 سالمه و مجرد هستم ، ایا این امکان وجود داره دیه خود را به نرخ روز از پدرم طلب کنم به صورت قانونی؟

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

خیر ایشون ولی قهری شما بوده و نمیتوانید علیه ایشان طرح دعوی کنید

ندا  بهاري

ندا بهاري :

استان :

پدر شما ولي شما و براي شما اين ميلغ رو خرج كرده بعد از اين همه سال نميتونيد خلاف ايندرو ثابت كنيد و خير به نرخ روز نميشه