مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن حضانت از پدر به شخص دیگر

با سلام پدرم بیکاره و اعتیاد به تریاک و قرص های ترامادول داره و قرص اعصاب مصرف میکنه اما پیش پزشکی نرفته و سرخود مصرف میکنه
پول برای خرجی روزانه. هزینه پوشاک و...... اصلا نمیده فقط توهین و تهدید میکنه و از لحاظ عاطفی هم اصلا خوب نیستن ..... و هیچ اهمیتی به مشکلات جسمی من نداره (هر وقت که بیدار میشم) ماشین و خونه و شغل هم نداره
از چه راهی میشه حضانت من به یه اقای دیگه که از همه لحاظ اوکیه واگذار شه و در چه سنی
ایا خود من یا اون اقا میتونه اقدام کنه؟؟؟

پاسخ ها :

محمدحسين  اسدي دز كي

محمدحسين اسدي دز كي :

باسلام شما باید جنس وسن ومواردی دیگه را توضیح بدید...واینکه حضانت شما به کسی داده نمیشه