مشاوره حقوقی رایگان - تجاوز به زمین همسایه

سلام من ساختمان 6 طبقه در حال ساخت دارم الان متوجه شدم یکی از ستونهای سمت نما از طبقه 3 و 5 حدود 8 سانت داخل زمین هم رفته و امکان اصلاح نیست همسایه هم در حال ساخت زمینه اگه شکایت کنه چه اتفاقی میفته ممنون

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
چون غیرعمدی بوده نگرانی خاصی وجود ندارد
لایحه قانونی خاصی داریم که در خصوص مجاورین حاکم بوده و متصرف را به پرداخت قیمت زمین مورد تصرف محکوم می نماید
در صورت تمایل به مشاوره تلفنی با پرداخت حق المشاوره، تماس بگیرید