مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت توسط خودرو

با عرض سلام و خسته نباشید ماشینی که مربوط به کارمند یکی از املاک ملکی میباشید از اوایل صبح جلوی منزل اینجانب و در یک کوچه بن بست پارک دوبله مینماید بطوریکه ماشینهای اهالی به سختی عبور میکنند و صدای بوق و درگیری اعصاب
من را بهم ریخته
به صاحب ماشین گفتم دوبله پارک نکنید در جواب فرمودند جا نیست مجبورم
هر کاری میخواهی بکن به 110 هم که زنگ میزنیم هیچکس نمیاید تقاضا میکنم
مرا راهنمایی نمایید چه اقدامی برای رفع مزاحمت باید بکنم
باتشکر

پاسخ ها :

حسین محمدحسینی

حسین محمدحسینی :

در ساعات مختلف روز عکس برداری کنید و سپس شکایت مزاحمت یا رفع ممانعت از حق کنید همراه با شهود