مشاوره حقوقی رایگان - ضرب و جرح همسایه

با سلام. ما طبقه آخر هستیم و یکی از همسایگان شیر آب در پشت بام وصل کرده و فرش و... میشست و ما با صحبت نتوانستیم کاری کنیم و خودم شیر آب رو کندم که آسیب به سقف خونه وارد نشود. بعد از دو روز دو پسر او ما را در پارکینگ صدا کرد و زور گویی میکردن و در همان حین با نقشه قبلی مادر بنده با مادران دو پسر درگیر شد و ضرب و جرج اتفاق افتاد و آن دو پسر یکی به پدر بنده که 50 سال دارد حمله کرد و آن یکی به من که 20 سال دارم و کلی فحش به ما دادن و مادرم آسیب دید و 110 آمد شکایت نامه نوشت و ما همان شب به بیمارستان رفتیم و مادرم را پزشک معاینه کرد ولی گفت آثار زیادی از ضرب نیست میخواستم بدونم مراحل شکایت بنده باید چگونه باشد؟

پاسخ ها :

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با توجه با اینکه صدمه بدنی بصورت عمد جرم است لذا جراحت هر چند کم باشد قابل تعقیب است از طرفی اگر صدمه وارده با گزارش پزشک قانونی تطبیق ندارد میتوانید به نظر پزشک اعتراض کنید